The Wall Street Journal take a look inside Amazon’s amazing biodome office headquarters. Looking like something out of a science-fiction movie, the online retailer have created a totally unique office space for their HQ.

 

They wanted to create a work place that felt like an immersive forest, located in the centre of the concrete jungle that is Seattle. Using state-of-the-art tech, they made three massive, greenhouse-like spheres. Inside, the whole place is covered in plants and horticulture, making it feel like an indoor rainforest.

Inside Amazon's Biodome Office Headquarters gif of spheres

The team at Amazon wanted to create a new and innovative workplace that made employees feel like they were walking around a huge park. It’s a million miles away from the dull, crowded bull pen offices seen around the world. Not only does it provide an amazing workplace for its employees, but it also serves as a cool local landmark. Standing out against the concrete office blocks around it, Amazon brought a bit a nature into the dense, urban metropolis of Seattle.

Amazon|The Wall Street Journal|Interview

Love great video content?

We’re hand-picking the best videos from around the internet and putting them in one easy to use place.
Explore The Video Suite

Create great video content?

We’re building an exclusive network of filmmakers to work with us on exciting new video projects.
Pitch It!

Feeling inspired by this?

We create great content too! Nemorin are video experts, ready to work with you on your own video project.
Get started

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.